Mezinárodní skladatelská soutěž Orfeó Català

Sborová organizace podporuje vznik nových děl

Orfeó Català má za cíl vyvolat novou katalánskou a mezinárodní sborovou tvorbu, Hudební skladatelé bez ohledu na věk či původ jsou zváni k zaslání vysoce náročných hudebních děl vhodných pro amatérské i profesionální pěvecké sbory.



FCEC, neděle 31. července 2022
Magazín > Zahraničí

Concurs Internacional de Composició Coral de l’Orfeó Català,

archiv ORFEOCATALA / https://www.orfeocatala.cat/

4. ročník Mezinárodní skladatelské soutěže sborové hudby

Soutěž je hodnocena různými cenami, významná je zvláště cena Maria Font Bernaus v hodnotě 2500 Euro za nejlepší sborovou skladbu pro smíšený sbor.

Porota 9. ročníku mezinárodního udílení cen pěveckých sborů „Catalunya“ se skládá z následujících mezinárodně uznávaných skladatelů a hudebníků: Jaume Ayats, bývalý ředitel Museu de la Música de Barcelona a kurátor stého výročí „l'Obra del Cançoner Popular “, Xavier Pastrana, ředitel Ensemble O Vos Omnes, Montserrat Rios, ředitel a zakladatel Orfeó de la URV, skladatelka Mariona Vila a skladatel a profesor na ESMUC Bernat Vivancos. Pravidla můžete konzultovat zde: zde:

Termín pro odevzdání soutěžních skladeb je 31. ledna 2023. Vítězné práce zveřejní FCEC ve svém „Col-lecció Coral“ a budou zaslány všem zjemcům, kteří o ně požádají. Vítězná díla budou navíc premiérována na Festivalu sborové hudby, který se bude konat 3. března 2024 v Palau de la Música Catalana.

FCEC, Via laietana 54 2n despatx 213, 08003, Barcelona


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)