Kluci z Hradce Králové v Japonsku opět zazářili

Boni pueri se vrátili z Japonského turné

Před dvaceti lety vstoupili Boni pueri na japonskou půdu poprvé a nechali tu svá srdce. Od té doby se sem vracejí pravidelně, v letošním roce již podesáté!



Hana Musílková, redakčně kráceno, pátek 20. prosince 2019
Magazín > Zahraničí

Český chlapecký sbor Boni pueri

archiv sboru / www.bonipueri.cz.

Milí přátelé Boni pueri!

Před dvaceti lety vstoupili Boni pueri na japonskou půdu poprvé a nechali tu svá srdce. Od té doby se sem vracejí pravidelně, v letošním roce již podesáté! Máme za sebou koncert v ohromném koncertním sále Hyogo Performing Atrs Center pro 2500 lidí! Pan ředitel Pavel Horák se setkává s ředitelem této koncertní síně a oba se zdraví úklonou.

Vypadá to, že se sešli dva dobří známí. „Vítám vás opět v Japonsku a velmi se na váš koncert těším,“ říká pan Hayashi.„Děkujeme za milé přijetí, v Hyogo je jeden z nekrásnějších sálů světa,“ dodává Pavel Horák.

Vstupujeme do sálu na zkoušku a zatají se nám všem dech! Díváme se na ten fascinující prostor a nechce se nám věřit, že jsme to právě my, kteří zde vystoupí. Na zdi slávy se objevují taková jména jako dirigent Zubin Mehta či geniální klavírista Lang Lang. „Našli jsme se!“ Mladší kluci objevili mezi zvučnými světovými jmény i podpis našeho pana ředitele Pavla Horáka a datumy všech turné Boni pueri v Japonsku. Sál byl postaven v roce 2005 a již v roce 2007 jsme na prknech v Hyogu stáli právě my! Letos popáté! Kluci se nadšeně fotí s nápisem Boni pueri.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)