Členové: Šetřete naše lesy!

Už několik let se snažíme každoroční rituál spojený s přelomem kalendářních roků našim členům co nejvíce zjednodušit a zpříjemnit. Letos opět klademe důraz na efektivitu a jednoduchost, ale také na ekologii a šetrnost.



-cs-, pondělí 10. prosince 2007
Magazín > Zprávičky

Každým rokem rozesíláme svým řádným členům formulář aktualizace údajů a zprávy o činnosti. V poslední době předvyplněný loňskými údaji, aby jeho vyplnění bylo co nejrychlejší a nejsnazší. Několik let již také funguje možnost elektronického vyplnění dat, které je ještě rychlejší a snazší, a navíc u něj odpadá nutnost zasílat formulář zpět poštou. Téměř polovina z vás v loňském roce podala zprávu o činnosti elektronicky a přibližně stejné množství z vás převedlo členský příspěvek na náš účet bez použití složenky.

Rádi bychom v tomto trendu pokračovali. Proto jsme se rozhodli, že složenky a tištěné formuláře letos zašleme jen těm, kteří do konce tohoto roku zprávu o činnosti nepodají elektronicky. Chcete-li nám pomoci ušetřit za papír, tisk a poštovné, vyplňte prosím zprávu o činnosti elektronicky ještě před koncem roku 2007. Elektronický formulář je k dispozici v sekci servis pro členy. Pro jeho zpřístupnění se musíte přihlásit (nemáte-li přihlašovací údaje, vyžádejte si je prosím na adrese webmaster@ucps.cz.

Každý řádný kolektivní člen Unie českých pěveckých sborů musí podle pravidel, která určují Stanovy, jednou ročně Unii informovat o své činnosti a také o změnách svých kontaktních a statistických údajů. K tomuto účelu slouží Zpráva o činnosti v uplynulém roce, která musí být podána každoročně nejpozději do 31. ledna následujícího roku. Do stejného data je také nutno uhradit členský příspěvek na další rok a zaslat hlášení o provedené chráněné tvorbě (hlášení pro OSA) v druhém pololetí uplynulého roku. Více informací o těchto členských povinnostech najdete v Návodu k použití.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)