Dárek budoucím generacím o DPS Jiskřička z Prahy-Uhříněvsi

Díky nadšeným příznivcům sboru se nám podařilo shromáždit dostatek materiálu k sestavení kroniky o Jiskřičce, kterou jsme věnovali uhříněveskému muzeu u příležitosti 20. narozenin dětského pěveckého sboru.



Eva a Jan V. Kováříkovi, středa 11. května 2005
Magazín > Zprávičky

DPS Jiskřička

DPS Jiskřička

Děkujeme všem dětem, rodičům a příznivcům Jiskřičky za poskytnutí fotografií, plakátků, programů koncertů, různých informativních sdělení, diplomů a jiných veřejně dostupných listin, které jsme chronologicky sestavili do výtisku s názvem Jiskřička v letech 2001 – 2004.

Publikaci o Jiskřičce viditelně prozradí i její charakteristické a výtvarně nápadité logo na titulní straně z dílny výtvarnice, paní Dany Pilzové – grafické studio MÁTA. Publikace je uzavřena poděkováním a jmenovitým výčtem sponzorů Jiskřičky a součástí je také nový reprezentativní propagační materiál sboru s CD webové stránky Jiskřičky od webmastera J. V. Kováříka.

Zůstane takto něco konkrétního o dění dětského pěveckého sboru pro vzpomínku budoucím generacím a cenné sbírky uhříněveského muzea se takto doplnily, rozrostly a obohatily. Materiál byl muzeu předán dne 15.4.2005 a je zaevidován pod sbírkovým číslem 158/05.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)