Fantastické, nádherné ...

Studentské pěvecké sbory z Pasova, Freistadtu, z Prahy a ze Strakonic v pátek večer ve strakonické sokolovně nadchly publikum. Mimořádným zážitkem se stalo závěrečné vystoupení Středoevropského smíšeného sboru mládeže – Vocalissimo.



Listy Strakonicka, pondělí 12. ledna 2004
Magazín > Sborový život

"Když za mnou paní profesorka Miková ze strakonického gymnázia přišla před několika dny s prosbou o pomoc, půjčila jsem jí na zkoušky nástroje. Vůbec jsem netušila, že ve Strakonicích něco takového existuje. Dnes jsem přijela na vystoupení rovnou z Prahy, ale nelituji toho. Byla jsem velmi mile překvapená," řekla Ivana Váchová ze strakonické hudební školy Yamaha.

"Nemělo to chybu, bylo to skvělé. Je za tím vidět obrovská práce paní profesorky. Na Gymnáziu vyrůstá další dobrý reprezentant města, studenti mě velmi příjemně překvapili," řekl senátor Josef Kalbáč, který nad vystoupením převzal záštitu.

"Byl to nádherný večer. Souhlasím s tím, co zde řekl pan senátor. Jde o další umělecký soubor, který šíří dobré jméno města Strakonic a budu jej podporovat, jak budu moci," poznamenal starosta města Pavel Vondrys.

"Svůj pocit z dnešního večeera shrnu do jediného slova: Nádherné!," řekl MUDr. Ivo Horný.

"Fantastické, nádherné, bezvadné." Tři slova stačila k hodnocení večera řediteli Gymnázia Strakonice Zdeňku Pouchovi.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)