MUSICA ORBIS PRAGUE FESTIVAL ZVE NA WEBINÁŘ 12.12.2020 v 17:00

Srdečně zveme všechny sbormistry, sboristy a příznivce sborového zpěvu na naše 1.online festivalové setkání 12.12.2020 v 17:00 hodin - harmonie je zaručena nejen vyladěným datem, ale i dobrou společností.



Marie Rydlová, středa 9. prosince 2020
Magazín > Zprávičky

pozvánka webinář

MUSICA ORBIS PRAGUE FESTIVAL / MUSICA ORBIS PRAGUE FESTIVAL

Protože letošní ročník našeho Festivalu pro amatérské sbory a orchestry nemohl proběhnout, zveme Vás na 1. MOPF webinář, kde Vám představíme naše festivalové plány pro rok 2021 a naši renomovaní porotci se s Vámi podělí a svoje nápady a tipy pro online práci se sborem.

KDY: 12.12.2020, 17:00 – 18:30 hodin (od 16:45 seznámení, prezentace účastníků a technické vyladění spojení )

KDE: platforma ZOOM - Použijte prosím link: webinář 12.12.2020

KDO: porotci a tým Festivalu, účastnící a příznivci MOPF (počet míst omezen – rezervace možná na info@musicaorbis.com, účast ZDARMA)

Těšit se můžete na panelovou diskuzi s festivalovými porotci:

Mgr. et Mgr. Marek Valášek, PhD.

Vedoucí Katedry hudební výchovy na pražské Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy, umělecký vedoucí mezinárodně úspěšných souborů Piccolo coro a Piccola orchestra a nadšený varhaník.

TÉMA: Efektivnosti snah sborových zkoušek on-line

Mgr. art. Janka Rychlá

Pedagožka na Katedře loutkoherectví na bratislavské Vysoké škole múzických umění, sbormistryně Pressburger Singers majíc bohaté dirigentské i porotcovské zkušenosti z mnoha evropských zemí.

TÉMA: Práce se sborem online i offline v době Korony

PhDr. Luboš Hána, Ph.D.

Pedagog na katedře hudební výchovy a sbormistrovství Univerzity Jana E. Purkyně v Ústí n. Labem, vedoucí univerzitního sboru Nona a sboru Ventilky Jirkov. Organizátor festivalu populární sborové hudby Jirkovský Písňovar.

TÉMA: Rozezpívání a využití looperu pro sborový nácvik

+ BONUS CODA: Protože si, jako na správné vánoční besídce, nebudeme moci vyměnit a navzájem ochutnat cukroví, posdílejme spolu místo toho naše oblíbené sborové noty! Pošlete nám jednu partituru, která by mohla udělat ostatním radost a na oplátku Vám pak dáme databázi všech doručených not od porotců a ostatních sbormistrů, kteří se online setkání zúčastní.

Na viděnou se těší Lucie, Naďa, Marie a John, tým MUSICA ORBIS PRAGUE FESTIVALU

Pro více informací navštivte prosím naše festivalové webové stránky MUSICA ORBIS nebo nás kontaktujte na emailu info@musicaorbis.com

P.S.: Pokud znáte sbormistra, který by měl zájem o účast na dalším ročníku festivalu, kontaktujte nás a my ho při volné kapacitě rádi přizveme k našemu webináři: info@musicaorbis.com


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)