Mezinárodní pěvecký sbor vystoupí v Čechách

Národní informační a poradenské středisko pro kulturu si Vás dovoluje pozvat na dva koncerty unikátního pěveckého tělesa World Voices, které budou prestižní mezinárodní sborovou událostí roku.



Barbora Novotná, pátek 19. srpna 2011
Magazín > Sborový život

Zpěváci World Voices, bývalí členové úspěšného mezinárodního projektu World Youth Choir, se za finančního přispění Ministerstva kultury setkají ve dnech

20. - 29. srpna v Praze, aby společně nacvičili nový program a připravili dvě koncertní vystoupení pro českou veřejnost. Jelikož jde o vybrané zpěváky z celého světa, lze říci, že toho těleso má neobyčejně vysokou uměleckou úroveň. Budou pracovat pod vedením vynikajících sbormistrů: Ewy Strusinské (Manchester) a Thomase Caplina (Oslo).

Koncert v libereckém Domě kultury dne 26. 8. 2011 se uskuteční na mezinárodním festivalu sborového zpěvu Bohemia cantat Liberec, kde se tradičně každým rokem setkává na pět set zpěváků a odborníků z celé republiky i zahraničí.

Druhý koncert je připraven pro pražskou veřejnost dne 28. 8. 2011 v evangelickém kostele U Salvátora, ve výjimečném koncertním místě v centru Prahy.

Věříme, že vybraný koncert pro Vás bude zajímavým a ojedinělým kulturním zážitkem.

Vstup je volný. Rezervace míst na pražský koncert: fouskova@nipos-mk.cz ; Rezervace míst na liberecký koncert: bnovotna@nipos-mk.cz


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)