Letošní nabídka zahraničních sborových akcí je pestrá, můžete se ještě přihlásit

I v letošním roce se koná řada tradičních mezinárodních festivalů. Neváhejte, přihlaste se a reprezentujte tak český sborový zpěv v zahraničí!



-cs-, pondělí 25. ledna 2010
Magazín > Zahraničí

World Youth Choir

Světový sbor mládeže pořádá ve dnech 5. až 29. července 2010 další aktivity, tentokrát na Kanárských ostrovech ve Španělsku. V období od 5. do 16. července bude probíhat sborové soustředění a od 17. do 29. července koncerty v následujících destinacích: Puerto de la Cruz – Tenerife, Grand Canary Island, Madrid, Segovia, Barcelona, Girona, Basque Country. Z jednoho státu se může zůčastnit maximálně 12 zpěváků (S-3, A-3, T-3, B-3) ve věku 17 až 26 let . Uzávěrka národní nominace je 1. 2. 2010. Cestovní náklady z ČR do Tenerife (Kanárské ostrovy) a z Barcelony do ČR si hradí každý účastník sám, ostatní jdou na vrub organizátorů. Případní zájemci nechť kontaktují sekretariát UČPS na adrese sekretariat@ucps.cz.

8. Internationale Jugend-Kammerchor-Begegnung

Několik workshopů a koncertních vystoupení s mezinárodní účastí chystá 8. mezinárodní mýtink mládežnických komorních sborů konající se na německém ostrově Usedom od 20. do 29. srpna 2010. Přihlásit se mohou dívčí a smíšené mládežnické pěvecké sbory z celé Evropy. Výprava musí mít maximálně 35 členů (samotný sbor včetně sbormistra, řidiče autobusu a dalšího doprovodu) a zpěváci musí být ve věku od 16-ti do 26-ti let. Podívejte se na podrobné informace v anglickém jazyce a německém jazyce a nebo na přihlášku, kterou je nutno odeslat do konce ledna 2010.

45 JORNADES INTERNACIONALS DE CANT CORAL

Ve slunné Barceloně se od 5. do 11. července 2010 koná festival, který je přístupný pro všechny pěvecké sbory. Kolem 400 sborů, workshopy, koncerty a příležitost prohlédnout si historické gotické centrum španělské metropole. Podívejte se na další informace v anglickém jazyce a nebo na přihlášku, kterou je nutno odeslat do konce února 2010.

Festival Barczewo

Festival v polském Barczewu se uskuteční od 27. do 29. května 2010 a je přístupný pro všechny typy sborů kromě dětských. Spoustu dalších informací a přihlášku naleznete na stránkách www.festiwal-barczewo.pl. Uzávěrka přihlášek je koncem února 2010.

Pécs Cantat 2010

Další ročník mezinárodního festivalu Pécs Cantat 2010 se koná 15. až 22. srpna 2010 v maďarském městě Pécs a mohou se přihlásit všechny pěvecké sbory. Prohlédněte si informační leták (s přihláškou) v anglickém jazyce nebo oficiální webové stránky www.pecscantat.hu/en/. Přihlášky je nutno odeslat do konce února 2010.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)