Gospel (až) na dřeň

Občanské sdružení Gospel Train vás zve na víkendový workshop, který je následován společným koncertem. Vítěžek ze vstupného bude věnován Nadaci pro transplantace kostní dřeně.



-cs-, sobota 25. dubna 2009
Magazín > Sborový život

Na workshopu, který se uskuteční od 15. do 17. května, účastníci nastudují pod vedením dánské dirigentky Lizy Littau a anglického černošského dirigenta Solomona Faceye zhruba deset gospelů, s nimiž na konci vystoupí na koncertě společně se sborem Touch of Gospel. Koncert se koná 17. května od 18.30 v kostele ECM Maranatha na Husově třídě 14 v Plzni, vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro.

Z kursovnénho tohoto workshopu se uhradí náklady na pořádání samotného koncertu tak, aby veškeré vstupné připadlo samotné Nadaci pro transplantaci kostní dřeně. Přihlášky a další informace naleznete na www.gospeltrain.cz. Podívejte se také na gospelaznadren.blog.cz, kde najdete informace z přípravy workshopu, rozhovory a další podrobnosti.

Kontakt: Alena Dobrovolná, o.s. Gospel Train, Polívkova 12, 158 00 Praha 5 – Jinonice, tel. 604 460 736, e-mail: alena.dobrovolna@centrum.cz


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)