Pozvánka na choltický festival

Oddělení kulturních služeb Krajské knihovny v Pardubicích a Městys Choltice

Vás zvou na 6. ročník Festivalu chrámových a komorních sborů Choltice 2009, který se bude konat v sobota 20. června 2009 od 10:00 hodin v areálu choltického zámku.



Jana Línková, čtvrtek 16. října 2008
Magazín > Sborový život

Součástí programu festivalu budou festivalové koncerty v kapli sv. Romedia, koncert pod platanem pod názvem - „Sbory se představují“ a

galakoncert s provedením společné skladby. Doprovodný program tvoří nácvik společné skladby, společenské setkání sbormistrů se starostou Choltic, výstava a komentovaná prohlídka zámecké obory.

Festival je určen všem sborům dětí i dospělých do 30 osob, které třeba nemají velké ambice a netroufají si na prestižní festivaly, ale přesto mají chuť si zazpívat. Je nesoutěžní a vyznačuje se přátelskou, díky místním spoluorganizátorům, téměř rodinnou atmosférou.

Přihlášky lze přijímat do naplnění maximálního počtu sborů, nejpozději ale do konce března 09 na adrese: odd. kulturních služeb, Sukova 1260, 530 02 Pardubice,

e-mail: linkova.okpce@volny.cz , č.t. 466 513 131 (zde lze získat i bližší informace). Na základě přihlášky pořadatelé sdělí další informace.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)