Pardubický perník láká na festival

Oddělení kulturních služeb Krajské knihovny v Pardubicích, Kulturní centrum Pardubice a Základní škola s RVHv Pardubice Polabiny II si Vás dovolují pozvat na 1. ročník Perníkového festiválku pro pěvecké sbory předškolního a mladšího školního věku do 5. třídy ZŠ.



Jana Línková, úterý 14. října 2008
Magazín > Sborový život

Perníková chaloupka

Tato pěvecká slavnost se bude konat ve středu 29. dubna 2009 v Kulturním domě Hronovická v Pardubicích.

Perníkový festiválek je určen sborům a sborečkům, které si netroufají na prestižní přehlídky a soutěže, ale zpívají s radostí a mohou překvapit třeba netradičním oblečením, zajímavými doprovody, tanečními vstupy, vlastními úpravami nebo jen rozzářeným úsměvem… Cílem je, aby festiválek byl příjemným rozptýlením s řadou překvapení a netradičních nápadů. Tato přehlídka se teprve rodí, proto vám organizátoři nemohou přispět na dopravu a stravu, ale mohou Vám slíbit příjemnou, téměř rodinnou atmosféru a trochu voňavého pardubického perníku.

Pokud jste došli k názoru, že na této slavnosti sborového zpívání nemůžete chybět, odešlete přihlášku s názvem sboru, jménem sbormistra a kontaktními údaji nejpozději do konce prosince 2008 na adresu: odd. kulturních služeb Krajské knihovny v Pardubicích, Sukova 1260, 530 02 Pardubice, e-mail: linkova.okpce@volny.cz, č.t. 466 513 131. Přihlášeným sborům zašleme během ledna 09 další potřebné informace.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)