Hledáme sbormistra

Co si představit pod názvem CANTARINA? Veselou partu 20 dívek ve věku od 20 do 29 let, černo-oranžové barvy, široký repertoár zahrnující lidové písně, sakrální skladby, spirituály, latinsko-americké songy, pop, jazz i muzikálové hity a živou choreografii!



Darina Nováková, neděle 25. března 2007
Magazín > Sborový život

Cantarina

Cantarina

Pěvecký sbor Cantarina byl původně založen již v roce 1986 pod jménem Skřivánek. Od roku 2002 ho vede Mgr. Darina Nováková. Sbor je členem Unie českých pěveckých sborů. Cantarina oslovuje zejména české publikum. Pořádá samostatné koncerty nebo společná vystoupení s jinými sbory. Pravidelně se účastní festivalů, soutěží, charitativních koncertů a dalších kulturních akcí. Ačkoli Cantarina působí především v Praze, vůbec se nebrání poznat krásy celé České republiky. Pravidelně pořádá svá soustředění mimo Prahu (nejčastěji Beroun nebo Plasy u Plzně). V rámci různých festivalů a soutěží navštívila např. Klatovy, Švihov, Olomouc, Nechanice, Velké Losiny a další. Cantarina se ráda vydá i do světa. Vystupovala na několika zahraničních koncertech (Švýcarsko, Anglie, Francie, Rakousko, Německo a Slovensko). Ale ať je, kde je, ráda spolupracuje s milými lidmi na zajímavých projektech.

Cantarina, komorní ženský sbor hledá 2. sbormistra. V případě zájmu o další informace mě kontaktujte na čísle 602 956 208 (Darina Nováková) či mailem novakova@centrum.cz. Ráda se s Vámi sejdu a probereme podrobnosti a oboustranná očekávání. Informace o sboru naleznete na www.cantarina.com.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)