V pátek proběhne koncert při svíčkách Velká Lhota 2018

V pátek 8. června od 21 hodin se horní kostel Evangelického tolerančního areálu ve Velké Lhotě rozezní krásným zpěvem a zvuky nově naladěných varhan. Zazní jak díla klasických skladatelů, tak i lidové písně, spirituály a známé melodie. Můžete se těšit na magické osvětlení kostela svíčkami.



TZ, čtvrtek 7. června 2018
Magazín > Zprávičky

Koncert na oslavu Veliké noci

Festivia Chous / archiv sboru

Náš koncert věnujeme bance Waldviertler Sparkasse za 15 let podpory naší koncertní činnosti ve Velké Lhotě. Bez jejich podpory by naše kulturní a pěvecká činnost nebyla možná a my si velmi jejich podpory vážíme, proto chceme své díky vyjádřit tímto koncertem.

Účinkující:

Pěvecký sbor Festivia Chorus jistě nemusíme našim příznivcům představovat, pokud nás ještě neznáte, zajděte na naše stránky www.festivia.cz případně na náš Facebook, kde se dozvíte více. Vystoupíme pod vedením naší sbormistryně Jitky Čudlé, která nás doprovodí i na klavír. Na djembe zahraje Martin Rychlík.

Tomáš Jeřábek je přes své mládí všestranná osobnost. Studuje nyní na JAMU v Brně sólový zpěv (tenor), kromě zpěvu je také aktivním varhaníkem a klavíristou, a věnuje se na profesionální úrovni také opravám varhan. Má vlastní varhanářský ateliér a často spolupracuje s varhanářem Stanislavem Smočkem. Právě tito dva varhanáři naladili na podzim 2017 naše památkově chráněné varhany. Nyní si budeme moci vychutnat také Tomášovu hru na varhany a zpěv.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)