Proč navštívit velikonoční koncert chomutovského Hlaholu?

Zkuste si vyjít ve čtvrtek 31. března na podvečerní procházku do atria k chrámu sv. Ignáce v Chomutově. Odtud vedou schody do galerie Špejchar, kde v 18 hodin začíná velikonoční koncert sboru Hlahol. Srdečně Vás na něj zvu a uvádím několik argumentům, proč pozvání přijmout.



Miroslav Šulc, čtvrtek 24. března 2016
Magazín > Sborový život

Hlahol Chomutov

archiv sboru / Hlahol

Špejchar je krásné místo a vyznačuje se tím, že kvalita akustiky v něm stoupá s počtem posluchačů. Máte vzácnou příležitost svou přítomností zvýšit požitek ostatních.

Dále, prodloužíte si atmosféru Zeleného čtvrtka a Velkého pátku. Velikonoční repertoár se v programech sborů příliš nevyskytuje. Je veliká pravděpodobnost, že uslyšíte skladby neznámé, nicméně poslechuhodné. Budeme zpívat téměř výlučně tvorbu českých skladatelů od 18. století do současnosti. Chtěli bychom Vás přesvědčit, že díla současných autorů nezaostávají krásou a srozumitelností za českými klasiky 19. století.

Svou účastí nás podpoříte zavést vedle koncertů adventních i tradici zpěvů velikonočních.

Přivezli jsme v posledních letech z domácích i zahraničních soutěží několik ocenění. Přijďte posoudit, zda zaslouženě. Anebo přijďte jen tak, třeba ze zvědavosti. Náš sbor miluje své posluchače a rádi Vás zahrneme do své přízně.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)