Spirituály s Let's go! ve Mlejně

Přijměte co nejsrdečnější pozvání na koncert a přijďte si užít tradiční černošské spirituály v nejnovějších úpravách skupiny LET´S GO!, která při svém vystoupení využívá všech stylů současné moderní hudby, jež ze spirituálů vznikly, jako jsou Rap, R&B, Jazz, Folk, Soul, Rock, Blues, Swing, Ethno, Gospel, Country, Doo-wop, A Cappella, World Music atd.



Marek Šlechta, neděle 26. ledna 2014
Magazín > Sborový život

Lee Andrew Davison

Spiritual Fest

Každý z představitelů LET´S GO! se už desítky let zabývá Gospely a Spirituály a dali se dohromady proto, aby dosáhli nejen vynikajícího zvuku Afro-Amerických spirituálů v našem prostředí, a to v provedení A CAPPELLA (bez použití hudebních nástrojů), ale také aby zdůraznili, jak tyto písně povzbuzují a spojují lidi, kteří vnímají jejich poseltví radosti, víry a naděje.

I když LET´S GO! existuje teprve necelé dva roky, má už za sebou účast na několika mezinárodních festivalech, přičemž v prosinci 2013 obdrželi na Vídeňském mezinárodním festivalu vokálních souborů stříbrnou cenu.

Autentickým, šťastným a povzbuzujícím zážitkem vás budou společně provázet osobnosti LET´S GO!: noblesní frontman Lee Andrew Davison (jazzový sólista a učitel improvizace), magický tenorista Tomáš Ludvíček (T´N´T, Gospel Time a Brzdaři), swingový basista Oldřich Zeman (Geshem, M-Band), bluesová altistka Veronika Mannová (Pětník, impovizace), autor úprav a vedoucí Marek Šlechta (Geshem, lektor spirituálů).

Těšíme se na vás!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)