Pěvecké sdružení pražských učitelek letos slaví 100 let

Pěvecké sdružení pražských učitelek letos slaví 100 let od svého založení. K této významné příležitosti pořádá Mezinárodní festival sborového zpěvu. Záštitu nad festivalem převzala paní Livia Klausová a ing. Marie Kousalíková, starostka Prahy 6. Koncerty pozvaných sborů se konají v pátek 28. září od 18,00 h. na různých místech Prahy.



Olga Vincencová, úterý 14. srpna 2012
Magazín > Sborový život

Pěvecký sdružení pražských učitelek

V Českém muzeu hudby, Karmelitská 2, Praha 1 vystoupí maďarský smíšený sbor Veszpre?m City Choir a Brixiho akademický soubor z Prahy. V ČMH bude také připravena výstava mapující stoletou činnost PSPU.

V Písecké bráně v Praze 6 bude koncertovat francouzský smíšený sbor Contrepoint de Saumur a kladenský mužský sbor Smetana-Slovanka, který letos také oslavil sto let své existence.

V modlitebně Bratrské jednoty baptistů, Vinohradská 68, Praha 3 bude účinkovat ženský sbor Vlasta z Dobrušky a příbramský Komorní sbor Mistra Jakoubka ze Stříbra.

Závěrečný slavnostní koncert všech sborů se koná v aule VŠE na nám. W. Churchilla, Praha 3 od 17,00 h. Osobní účast přislíbila paní Livia Klausová.

Na všechny koncerty v rámci festivalu je VSTUP VOLNÝ!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)