Advent ve Velké Lhotě

Milí přátelé dobré hudby, rádi bychom vás pozvali na již tradiční adventní koncert, kterým se uzavře 6. ročník koncertní sezóny v Evangelickém tolerančním areálu ve Velké Lhotě nedaleko Dačic.



Jitka Čudlá, úterý 30. listopadu 2010
Magazín > Sborový život

Adventní koncert ve Velké Lhotě

Festivia Chorus

Adventní koncerty každoročně patří mezi nejvíce navštívené akce s vynikající atmosférou, která dokáže navodit náladu blížících se vánočních svátků.

Letošní koncert se bude konat v sobotu 18. prosince od 18 hodin. Kromě domácího pěveckého sboru Festivia Chorus, vedeného sbormistryní Jitkou Čudlou, na něm vystoupí také folkové uskupení Jen tak tak z Jindřichova Hradce a známý soubor Třeboňští pištci. Spolu s pěveckým sborem bude spoluúčinkovat také Martina Fryčová, která Festivii doprovodí na harfu a Jakub Habr, který bude hrát na kontrabas.

Doporučujeme využít předprodeje vstupenek, které budou na obvyklých místech a to od 1. prosince. Vstupenky se budou prodávat v Dačicích v knihkupectví Ladislava Hejla (vedle Sportlovu) a v Telči na radnici v infocentru. Vstupenky budou stát 100Kč a bude možné si vybrat konkrétní řadu na sezení. Návštěvníkům doporučujeme teplé oblečení.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)