Přijměte pozvání na Česko - rakouský sborový koncert

Koncert pěveckých sborů Festivia Chorus a Singkreis Vitis se uskuteční v sobotu 24. června 2023 v 18:00 hodin v horním kostele Velká Lhota.



Josef Čudlý, úterý 12. září 2023
Magazín > Sborový život

Plakát koncertu

Festivia Chorus / Festivia Chorus

Dovolujeme si Vás pozvat na Česko - rakouský sborový koncert.

Vystoupí dolnorakouský mužský pěvecký sbor Männerchor Hirschbach (řídí Michael Schäfer) a domácí komorní pěvecký sbor Festivia Chorus (řídí Jitka Čudlá).

Koncert se uskuteční v sobotu 7. října 2023 od 18:00 hodin v horním kostele Evangelického tolerančního areálu ve Velké Lhotě. Vstup do kostela bude možný od 17:30 hodin, vstupenky v hodnotě 120,- Kč lze zakoupit na místě.

Männerchor Hirschbach vystoupí v rámci 19-té Koncertní sezóny Velká Lhota 2023 a je to vůbec poprvé, kdy u nás přivítáme kvalitní mužský pěvecký sbor. Určitě se můžete těšit na osobitý koncertní program obou sborů, které v závěru koncertu spojí své síly a zazpívají společně.

Koncert se koná v rámci 19. koncertní sezóny Velká Lhota 2023, kterou podpořil svou záštitou Ing. Jan Bartošek, poslanec a místopředseda Parlamentu ČR. Děkujeme všem našim partnerům a sponzorům: DV Štěrba Strmilov - výroba ekobriket, SuNEXO Dačice - reklamní agentura, Restaurace Na Kovárně Mrákotín, Obec Volfířov, SVAT Šabatka Dačice, Zahradnictví Kopřiva Velká Lhota, Ozvěny Jihozápadní Moravy, a další.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Josef Čudlý

Festivia Chorus

www.festivia.cz

mob: 724 175 480

FB - Festivia Chorus


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)