Vyšlo první letošní číslo magazínu Cantus - časopisu o sborovém umění

V novém čísle magazínu Cantus vám vedle tradičních témat přinášíme i náměty nové, aktuální. Jedním z nich je například pohled Lukáše Prchala do české a cappella scény a seznámení s netradičním projektem Ostrava zpívá gospel. V jubilejním roce Zdeňka Lukáše budeme také pokračovat ve vzpomínání na tuto významnou osobnost.



Jana Popelková, úterý 17. dubna 2018
Magazín > Zprávičky

Obálka Cantu 115

Redakce Cantus / Redakce Cantus

V prvním letošním vydání Cantu dále nabízíme pokračování rozhovoru s profesorem Jiřím Kolářem, který v loňském roce oslavil významné jubileum. Kulatá výročí slaví také některé pěvecké sbory, a tak se na stránkách čerstvého čísla věnujeme například svitavskému sboru Dalibor, Vysokoškolskému uměleckému souboru UK v Praze, Smíšenému sboru Jitro a dalším.

V aktuálním Cantu čtenářům rovněž představíme nové vedení Unie českých pěveckých sborů a v neposlední řadě přidáváme také výzvu pěvecké obci k účasti na hudebních oslavách výročí republiky. O této iniciativě jsme vás již informovali i zde na portálu České sbory.cz.

Podívejte se na kompletní obsah čísla 1/2018 na www.cantus.eu. Pokud máte zájem o předplatné magazínu, kontaktujte nás prosím na adrese sekretariat@ucps.cz. Přejeme vám příjemné čtení.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)