Letní škola barokní hudby nabízí slevu pro členy UČPS

Další ročník Letní školy barokní hudby se uskuteční ve dnech od 4. do 13. srpna 2017. Tentokrát se bude točit kolem Heinricha Schütze a německé hudby pod vlivem reformace. Pořadatelé letos ve spolupráci s Unii českých pěveckých sborů přichystali slevu pro zpěváky členských sborů UČPS. Více informací o nabídce naleznou členové na nástěnce své Sborové samoobsluhy!



Redakce, středa 29. března 2017
Magazín > Zprávičky

Nádvoří zámku Holešov

palickap / Wikimedia Commons

Letní škola barokní hudby Holešov je typem workshopu, který je zaměřen na provádění vokálně instrumentálních děl starších slohových období, zejména baroka, ve stylu poučené interpretace staré hudby. Praktická výuka je rozšířena o řadu přednášek a podnětných rozhovorů o lidech a s lidmi pohybujícími se v oblasti staré hudby a její poučené interpretace. Vyučují se všechny umělecké kategorie podílející se na realizaci děl (sbor, sóla, ansámbly, varhanní pozitiv, cembalo, generál bas, housle, viola, violoncello, fagot, flétna a další, letos také nově barokní trombon – sackbut, bicí nástroje a viola da gamba), a to pod vedením mezinárodního týmu lektorů.

Slevový kód pro členské sbory UČPS naleznete po přihlášení na nástěnce své Sborové samoobsluhy. Více informací o LŠBH naleznete na webových stránkách zde.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)