Festivia Chorus a Spirituálový Workshop ve Velké Lhotě

V sobotu dne 24. ledna 2015 uspořádá komorní pěvecký sbor Festivia Chorus ve Velké Lhotě „Spirituálový Workshop“, tedy hudební dílnu, kde si můžete vyzkoušet zpívání v pěveckém sboru. Zpívat budeme velmi jednoduché spirituály, pod vedením sbormistryně MgA. Jitky Čudlé. Tato hudební dílna je určena pro mladé i starší, hudebně zkušenější i pro všechny bez základních znalostí sborového zpěvu.



Jitka Čudlá, pátek 9. ledna 2015
Magazín > Sborový život

Mužští členové Festivia chorus (zdroj: www.festivia.cz)

Účelem je představit širší veřejnosti základy sborového zpívání, poznat vícehlas a prožít si pěkné odpoledne se zpěvem. Setkání se uskuteční od 14 do 16-ti hodin, podle počtu účastníků buď ve zkušebně sboru Festivia Chorus, nebo v sále ZŠ ve Velké Lhotě. Tuto skutečnost upřesníme zájemcům týden před samotným setkáním.

Mimo chuti setkat se a zazpívat si s dalšími zájemci o zpěv nepotřebujete mít s sebou nic jiného. Vše vám připraví a rádi vás mezi sebou přivítají všichni členové komorního pěveckého sboru Festivia Chorus. Účastnický poplatek nepožadujeme žádný. Mírné občerstvení bude zajištěno.

Kvůli počtu zúčastněných a hlavně pro správné zvolení velikosti místa na zpívání požadujeme písemnou nebo telefonickou přihlášku na této adrese: komorak@atlas.cz nebo mob: 724 175 480 – Josef Čudlý, předseda sboru Festivia Chorus, a to nejpozději do 20. ledna 2015.

Nezapomeňte uvést též vaši e-mailovou adresu nebo tel. číslo, abychom vám mohli zpětně poslat informace ohledně místa konání setkání ve Velké Lhotě. Informace bude možné najít i na webových stránkách sboru.

S případnými zájemci se už nyní těšíme na viděnou!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)