Taneční a hudební festival "Vítej, Chorvatsko, v EU"

Chorvatský Brač hostí od 13. do 17. června 2013 taneční a hudební festival s názvem Vítej, Chorvatsko, v EU.



Attila Kovts (přeložil Alexandr Gábor), úterý 7. května 2013
Magazín > Zahraničí

Brač je největším ostrovem střední Dalmácie a také nejvyšší - 778 m n.m. Symbolem ostrova je Zlatni rat v Bolu na jihu ostrova, jedna z nejkrásnějších pláží celého Jadranu. Není jen místem výjimečné krásy, ale je i plné tradic a tajemství, které naplní vaši dovolenou. Historické dědictví a živoucí lidová kultura ostrova Brač poskytují dokonalé prostředí pro dovolenou plnou nezapomenutelných zkušeností. V tomto krásném prostředí se bude konat náš tradiční umělecký festival. Očekáváme hudebníky, tanečníky, umělce z celého světa.

Účastnický poplatek činí 130 Euro na osobu a zahrnuje ubytování v 3-4 lůžkových apartmánech (pro manželské páry, řidiče a vedoucí skupin jsou zajištěny dvoulůžkové pokoje), polopenzi (snídaně a hlavní jídlo), mezinárodní diplomy, diplomy a dárky z města. Pro skupiny 25 osob platí, že jeden vedoucí poplatek neplatí.

Festivalu se mohou zúčastnit folklorní taneční skupiny, mažoretky, dechovky, sbory, skupiny moderního tance. Za zvláštní poplatek lze uspořádat výlety. Termín přihlášek je do 10. května 2013. Skupiny by mělo složit zálohu 50 Euro/osobu na účet organizátorů do 20. května 2013, zbytek poplatku uhradí po příjezdu.

Více informací na e-mailech kovatsa@csongrad.hu nebo kovats.aron@muzsaoffice.hu.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)