XV. setkání pěveckých komorních sborů Festiválek 2010

Vážení a milí přátelé, přijměte naše pozdravy společně s přáním mnoha osobních i pěveckých úspěchů. Termín konání jubilejního ročníku je stanoven na dny 28. - 30.5.2010. Program setkání bude obdobný jako v ročnících minulých, ale pro jubilejní setkáníl chystáme dorbné překvapení.



Petr Semerák, čtvrtek 25. února 2010
Magazín > Sborový život

Také rok 2010 naplněn mnoha kulatými výročími hudebních skladatelů, a tak bychom vaši repertoárovou pozornost nasměrovali k jejich tvorbě. Není to však základní podmínkou vaší účasti. O struktuře programu setkání vás budeme informovat na základě předběžné přihlášky uvedené v příloze. Pozvání a uvedené informace obdržíte nejdéle do 15.3.2010. Rezervujte si termín.

Již nyní se těšíme na skvělou atmosféru setkání plného pohody, přátelství a muziky. Jak budeme shromažďovat finanční prostředky v této obtížné době ještě nevíme, ale jsme přesvědčeni, že se nám to podaří.

Předpokládáme finanční podíl účastníků ve výši 100 - 150 Kč/osoba jako registrační poplatek. Vše upřesníme v měsíci březnu. Ubytování bude zajištěno dle vašich požadavků (cca 170,- Kčs/osoba/noc), stravování bude zajištěno a hradí jej pořadatel.

Podmínky účasti na Festiválku jsou zcela jednoduché: 1)Účastnit se může komorní sbor či pěvecké sdružení v jakémkoliv složení do 25 zpěváků. 2) Repertoár tematicky není omezen, čas vystoupení na galakoncertu do 15 minut. Pamatujte však na další krátká vystoupení v různých místech. 3) Musíte mít chuť přijet a zpívat a zpívat a zpívat. 4) Dobrou náladu a pohodu nezapomeňte vzít s sebou.

Těšíme se na Váš zájem, vyplněnou příhlášku zasílejte do 28. 2. 2010.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)