Pozvánka na červencové koncerty do Velké Lhoty

Dovolte, abychom vás pozvali k návštěvě dalších akcí v rámci 5. ročníku koncertní sezóny, která se koná v Evangelickém tolerančním areálu ve Velké Lhotě na Dačicku.



Jitka a Josef Čudlých, neděle 12. července 2009
Magazín > Sborový život

Po zahajovacím koncertu, kde domácí pěvecký sbor Festivia Chorus přivítal holandské hosty – pěvecký sbor Harmonie a po úspěšném divadelním představení, které odehráli studenti JAMU na prostranství před dolním kostelem, přichází v červenci dvě velice atraktivní akce.

V sobotu 18. července od 19:30 začne večer, který můžete strávit s Alfredem Strejčkem a Hanou Kofránkovou. Svými krásnými hlasy budou přednášet texty z dopisů Boženy a Josefa Němcových. O hudební doprovod s písněmi obrozenecké doby se postarají opět Jitka a Josef Čudlých (plakát s pozvánkou)

Poslední červencový večer v pátek 31. července a to až od 22 hodin bude opět patřit domácímu pěveckému sboru Festivia Chorus, který zve všechny své příznivce na „Koncert při svíčkách“. V této romantické atmosféře budou na programu především skladby, které sami zpěváci i publikum mají nejraději – populární melodie, spirituály a lidové písně.

Vstupenky na obě akce budou v prodeji vždy půl hodiny před začátkem přímo na místě konání. Vstupné činí 60,- Kč pro dospělé a 30,- Kč pro děti do 15 let.

Těmito dvěma koncerty pochopitelně koncertní sezóna ještě nekončí, můžete se těšit na další koncerty v srpnu, o nichž vás opět budeme rádi informovat. Informace můžete také nalézt na www.festivia.cz

Těšíme se na setkání s vámi ve Velké Lhotě!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)