Podzimní studentské festivaly zvou

V říjnu a listopadu se můžete zúčastnit festivalů studentských souborů, které pořádá Unie českých pěveckých sborů spolu s místními pořadateli a NIPOS ARTAMA za podpory Ministerstva kultury ČR.



-cs-, neděle 31. srpna 2008
Magazín > Sborový život

Vocalissimo

Armin / Vocalissimo

Šestý ročník setkání středoškolských pěveckých sborů MUSICA IUVENALIS 2008 se uskuteční ve dnech 17.-18. října 2008 v Praze a na Točníku. Předpokládá se odpolední koncert v pátek v Praze a sborová vystoupení během celého dne v sobotu v krásném prostředí středověkého hradu Točníku, kde se v rámci tohoto setkání každoročně kromě koncertů sborové i instrumentální hudby konají také divadelní performance, zápasy v historickém šermu, představení žonglérů, přehlídka psů, chemické a fyzikální pokusy, výstavy a další. Festival pořádá Gymnázium Jana Keplera v Praze.

Jedenáctý ročník festivalu středoškolských pěveckých sborů OPAVA CANTAT 2008 pořádají ve dnech 20.-23. listopadu 2008 v Opavě Mendelovo gymnázium v Opavě a Unie českých pěveckých sborů. V rámci festivalu bude mít každý sbor prostor pro vlastní vystoupení, dále pak bude na programu společné zpívání, poznávání Opavy, sport, keramická dílna a závěrečná diskotéka.

Uzávěrka přihlášek na oba festivaly je 30. září 2008.

Podrobnosti najdete zde:

OPAVA CANTAT

MUSICA IUVENALIS


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)