Je tu opět víkendové setkání Klubu sbormistrů!

Všichni sbormistři jsou srdečně zváni na Podzimní víkendové setkání Klubu sbormistrů. Akreditovaný kurz je určený a otevřený zájemcům z řad zkušených i začínajících sbormistrů dětských pěveckých sborů, je koncipován jako práce ve sborových dílnách pod vedením zkušených lektorů.



Lea Šebešová, středa 26. září 2007
Magazín > Sborový život

NIPOS Artama

Podzimní setkání je součástí volného cyklu inspirativních seminářů Klubu sbormistrů tradičně pořádaných NIPOS ARTAMA, tentokrát ve spolupráci se ZUŠ Dačice a Kvítkem – Dačickým dětským sborem ZUŠ ve dnech 2. – 4. listopadu 2007 v Dačicích.

Jednotlivé dílny budou tentokráte zaměřeny na interpretaci soudobých skladeb a problémy jejich dirigování (vede Lumír Pivovarský – sbormistr a vysokoškolský pedagog), rozvoj pěveckých a hudebních dovedností, metodiku práce s nezpěváky, (obě dílny vede Alena Tichá - hlasová a hudební pedagožka na VŠ, ZUŠ a ZŠ s RVHv) a metodiku práce s koncertním oddělením dětských pěveckých sborů (vede Vítězslav Hergesel - sbormistr, pedagog ZUŠ).

Předpokládaný účastnický poplatek činí 950 Kč a zahrnuje ubytování, stravování a kurzovné. Přihlášku na seminář Klubu sbormistrů najdete na internetové adrese: http://www.nipos-mk.cz/text.asp?ID=835, zasílejte ji do 1. 10. 2007 na adresu nebo email: NIPOS ARTAMA, Lea Šebešová, P.O.Box 12, Blanická 4, 120 21 Praha 2; tel.: 221 507 966; email: sebesova@nipos-mk.cz


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)